Як вибрати точило електричне!!!!

У кожної господині з часом з’являється проблема — ножі втрачають свою первісну гостроту і замість нарізування, вони «пиляють» продукти. Є безліч різних способів нагострити ножа, але самий дієвий – використовувати спеціальну точило для ножів. Ручні ножеточки йдуть углиб століть, і їх місце займають електричні прилади для заточування ножів. Вони набагато зручніше і простіше у використанні, і для того щоб точити кухонний ніж не потрібна чоловіча рука. Працюють такі ножеточки від еластичної мережі, і, як правило, займають зовсім небагато місця. Якщо у вас ще немає такого приладу, радимо подумати над його придбанням. Будь запропонує великий вибір різних електричних точілок для ножів. Але як же вибрати підходящу, серед такого різноманіття. Також хочемо вам порекомендувати www.fonarik.com/market/category/tochilki/

На що звертати увагу при виборі. Точилка відомого виробника, як правило, набагато якісніше і довговічніше китайського аналога. Перевірений виробник дає гарантію на свій товар. Електричні точила для ножів відрізняються і по потужності. Для побутового використання підійдуть моделі невеликої потужності, вони зазвичай набагато доступнішими за ціною. Для професійної ж заточування, краще вибрати ножеточку «потужнішим». Слід зазначити, що потужність приладу впливає ще й на час, необхідний для обробки леза. Ще однією відмінністю один від одного є кількість лотів для заточування, передбачених в електричних точилках. В одних приладах передбачений тільки один лот, в інших — два, третього – три і більше.

Найпростіші точила влаштовані тільки для заточування універсального ножа в інших моделях є додатковий лот для полірування і правки інструменту, професійні прилади дозволяють наточити кілька видів різних ножових лез, а також ножиць та викруток. При виборі приладу для заточування ножів не забудьте звернути увагу і на матеріал, з якого виконаний корпус. Металевий корпус набагато довговічніше пластикового, а так само він захищений від пошкоджень при випадковому падінні або ударі. На будь-якій кухні ніж використовується щодня, і чим частіше використовується цей кухонний атрибут, тим швидше він втрачає гостроту, необхідну для якісного різання продуктів. Щоб не викидати гроші на вітер, придбайте якісну електричну точило для ножів, яка сумлінно прослужить не один рік.